Singelsläpp 27/3 – Någonting inom dig

Den drabbar utan rättvisa, hänsyn eller urskiljning. Alla i bandet känner någon, eller några som har blivit eller är drabbade av det. Därför var det inte ett svårt beslut att säga ja när Rock mot Cancer frågade oss om vi ville ställa upp med en låt till deras projekt för att samla in pengar till forskningen om Cancer.

”Någonting inom dig” är en helt ny låt (alltså ingen skrivbordslådetömning). Alla inkomster från denna låt går oavkortat till Cancerfondens konto, dvs att varje gång någon lyssnar på någon streaming tjänst som t.ex. Spotify så slussas ca 0,04 :- vidare. Väljer man att handla låten online t.ex via Amazon eller iTunes så går 100% av summan till projektet. Låten kommer även att vara med på skivan ”Rock mot Cancer” som släpps april-maj.

någontinginomdig

Rock mot Cancer är ett välgörenhetsprojekt till förmån för Cancerfonden. Det kommer att arrangeras olika sorters konserter på olika ställen men där alla inkomster kommer att gå oavkortat till Cancerfonden. Man kan stötta detta projekt genom att sätta in pengar eller genom att komma på konserterna och genom att hjälpa till att sprida detta till alla era vänner.

Man kan sätta in pengar på följande sätt: Klicka på denna länk för att komma till Rock mot cancer egna sida på cancerfondens hemsida för att sätt in pengar genom din internetbank, ditt betalkort eller sms.

http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=6060

Bakom detta projekt ligger Peter Knutsson och han startade denna insamling när hans mamma var cancersjuk för att det var ett bra sätt för mig att känna att jag gjorde något mer än bara stötta henne som son. Tyvärr förlorade hon sin kamp mot cancer den 28/3 2012. I Januri 2014 fick även hans pappa cancer och pappa förlorade sin kamp den 27/3 2014, så nu gör han detta i deras minne och för alla andra som drabbas av denna fruktansvärda sjukdom.

Har ni frågor eller vill hjälpa till på något sätt så kan ni maila till rockmotcancer@gmail.com

No Comments

Kommentera